Deze kledingtip houd je bij voorkeur geheim

maandag 19 april 2021 - 08:04 uur

Het geheim van kleding is toch vooral om dat te dragen wat andere vrouwe niet in hun garderobe hebben. Niets is vervelender dat je op een feestje een of meerdere vrouwen in hetzelfde shirtje ziet als jij net gekocht hebt. Een garantie om dit te voorkomen is eens een bezoek te brengen aan de webwinkel met de naam https://keepitsecretstore.com. Het  is het walhalla voor de modebewuste vrouw.

Loop niet het risico hetzelfde shirt te dragen als je buurvrouw

Om ervoor te zorgen dat je er ook steeds de unieke kledingstukken kunt blijven kopen, vertel je er liever niet over. Dat zou jammer zijn natuurlijk, en zo loop je alsnog het risico om hetzelfde shirt te dragen als de buurvrouw, iets dat je echt wenst te vermijden. Je vindt er steeds de leukste kledingstukken vanuit heel de wereld en van nog onopgemerkte merken. Van merken die op het punt van doorbreken staan.  Echt de moeite waard dus om daar als modebewuste vrouw zaken te doen.

Wel eens van het merk Vanessa Bruno gehoord?

Oké, vooruit. We stellen je hier een dergelijk merk aan je voor. Wel eens van Vanessa Bruno gehoord? Waarschijnlijk niet. Het is een typisch merk voor The Keep It Secret Store. Nog redelijk klein, maar een merk dat alles in zich heeft de wereld te veroveren. Weinig verrassend is het dat Vanessa Bruno de spreekwoordelijk grote vrouw is achter dit merk. Ze is van Deens-Franse komaf en wist het beide van deze werelden te combineren tot de meest fraaie kledingstukken. Je zou de kledingstukken kunnen zien als minimalistisch, maar toch verfijnd. De kleding heeft een zeer tijdloze uitstraling en opvallend zijn de pure lijnen en de vrouwenvorm die versterkt wordt door het dragen van de kleding.

Kleding is elegant en bovendien van imponerende kwaliteit

Vanessa Bruno levert vooral elegante kleding. Bovendien is de kwaliteit van de kleding imponerend. Dat betekent dat je er jarenlang plezier  hebt aan deze kleding. Het aanbod is zeer uiteenlopend en blikvangers zijn de jurken, zeker als je die combineert met laarsjes en sieraden van Vanessa Bruno. Met de tasjes van dit merk maak je een outfit helemaal af.

De jaloerse buurvrouw

Nee, meer vertellen we je niet, Dan moet je zelf maar eens een beroep brengen aan de virtuele winkel die luistert naar de naam Keep It Secret Store. Daar vind je veel meer merken zoals Vanessa Bruno. Onontdekte merken die echter alles in zich hebben om hele erg groot te  worden. Als je nou snel kijkt, dan ben je dat moment nog voor en heb jij de kleding straks al uit. Wat zal de buurtvrouw jaloers zijn en wat zul jij de show stelen in deze unieke kleding. En vertel vooral niet waar je de kleding vandaan hebt. Houd dat vooral voor jezelf.