Een goed begin van het najaar

dinsdag 11 september 2018 - 09:09 uur

Het najaar is weer begonnen, veel regen, kou én knusse gezelligheid in huis. Dat het najaar is begonnen is een goede reden om jouw huis om te toveren tot een extra gezellig plek. Wanneer de herfst echt begint wil je natuurlijk wel lekker warm en gezellig binnen kunnen zitten. Dikke kussens, kleedjes, kaarsjes, open haard en ga zo maar door. Met al deze tips kom jij de donkere maanden wel door.

 

Kleine verandering voor een diverse uitstraling

De inrichting van je huis is allesbepalend voor de sfeer, dus is het misschien eens tijd om je inrichting om te gooien? Kies er bijvoorbeeld voor om de meubels die je hebt anders neer te zetten. Dit geeft sowieso meteen een nieuwe en andere uitstraling. Koop daarbij ook wat leuke sfeerverlichting, zo’n leuke slinger aan kerstverlichting in een pot doen ziet er super gezellig uit. Heb je het snel koud? Schaf dan wat mooie fleece dekens en bijpassende kussens aan.
 

Een nieuwe muur

Heb je van de zomer een mooie reis gemaakt en heb je daar veel foto’s gemaakt? Dan is het misschien leuk om een memorie wall te maken. Print de foto’s in verschillende maten uit en stop ze in in fotolijsten van eenzelfde kleur. Meet een vierkant of rechthoek uit op de muur en probeer er zo een mooie collage in te maken. Wil je nog iets extra’s doen? Verf deze muur dan ook nog in een mooie nieuwe kleur, bijvoorbeeld olijfgroen, warm taupe of donkergrijs.  
 

Nooit meer koude voeten

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vloerverwarming. Vloerverwarming kan op verschillende manieren gelegd worden, je kan het frezen in beton of binden op vloerverwarmingsmatten. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het resultaat en de voordelen van vloerverwarming. Je hebt namelijk nooit meer last van koude voeten wanneer je in de winter je bed uit stapt, klinkt super toch? Daarnaast bespaar je een hoop energie door deze manier van een huis verwarmen en je hebt onzichtbare verwarming, waardoor je meer ruimte over hebt voor andere meubels om je huis gezellig te maken. Zelf vloerverwarming aanleggen? Dat is ook mogelijk! Maar je kan natuurlijk ook gewoon een expert inschakelen.