Zonnige kleding voor de allerkleinsten

woensdag 25 juli 2018 - 11:07 uur

De zomer draait op volle toeren. De temperaturen lopen hoog op. Eind volgende week zijn er zelfs voorspelling gedaan van rond de 40 graden! Uiteraard willen we dat onze kleintjes er fashionable, maar ook veilig bij lopen. De zon is gevaarlijk en daar moeten we onze kinderen op kleden met kinderkleding, maar dit mag uiteraard niet te warm worden. In dit artikel lees je tips omtrent kinderkleding in deze warme temperaturen.

 

Een kledingstuk die echt het verschil kan maken is de pet. Een pet is vrij simpel en in erg veel verschillende soorten te verkrijgen. Door de felle zon is het snel te heet en dat voel je sneller wanneer de zon vol op je hoofd schijnt. De pet kan deze eerste warmte voor een groot gedeelte afschermen. Daarnaast staat de pet enorm schattig. Kies de juiste pet en het is echt aanwinst voor de outfit van je zoon of dochter.

 

Voor de dochters doet de jurk het ook altijd goed. Het is lekker luchtig en niet te warm. Een jurk staat daarnaast natuurlijk ook erg zomers en zijn er enorm veel mogelijkheden. Zo is de b nosy jurk een van onze favorieten!

 

Verder doen zomerschoenen het ook altijd goed. Houd het luchtig! Open schoenen, leuke slippers et cetera kunnen erg leuk staan. Let er wel op dat dit deel van de huid dan niet vergeten wordt bij het insmeren met zonnebrand. Voeten zijn namelijk veel in de zon en dit kan voor pijnlijke situaties zorgen.

 

Voor meer zonnige kleding kunt u altijd even een kijkje nemen op www.kixx-online.nl voor meer informatie.