Zo fashionable is de elektrische fiets!

maandag 16 juli 2018 - 21:07 uur

Tegenwoordig kun je er eigenlijk niet meer omheen: de elektrische fiets is here to stay! Er is steeds meer keus uit verschillende stijlen en het suffe imago dat de e-bike in een ver verleden achtervolgde is inmiddels ook verleden tijd. Anno nu is een op de drie verkochte fietsen elektrisch, dus de kans is groot dat er ook in jouw vriendenkring meerdere mensen zijn die al zijn overgestapt op de elektrische fiets. Nog niet helemaal overtuigd? Als echte fashionista zou je toch echt eens moeten overwegen je stalen ros in te wisselen voor een elektrische variant. Dit is waarom!
 

Kom stijlvol en op tijd aan op je elektrische fiets

Het grootste voordeel dat de elektrische fiets biedt ten opzichte van een normale fiets is natuurlijk de trapondersteuning. Dankzij het ingebouwde motortje van de e-bike krijg je letterlijk een duwtje in de rug terwijl je fietst. Zwetend aankomen op je werk of bij die date? Nope, met de elektrische fiets zal het je niet overkomen. Bovendien zorgt die trapondersteuning er dus ook voor dat je overal sneller bent. Je bespaart dus flink wat tijd die je natuurlijk wel beter kunt besteden. ‘s Morgens toch net wat langer in bed liggen… Klinkt niet verkeerd, toch?

 

Elektrische fiets: kom in vorm en wees lief voor moeder natuur

Ook heel fijn aan de elektrische fiets, is dat deze je helpt om in vorm te komen. Zonder er bewust over na te denken, ben je dagelijks toch weer in beweging terwijl je op de elektrische fiets van hot naar her rijdt. Laat die auto staan en vermijd de overvolle trein of bus: op de e-bike combineer je sporten met comfortabel reizen! Omdat je benen aan het werk worden gezet, zul je binnen no time merken dat ze er strakker uit gaan zien. Toch fijn, nu de zomer is begonnen…
 

Wat wij ook geweldig vinden aan de elektrische fiets, is haar duurzame karakter. Als je de auto wat vaker laat staan en in plaats daarvan op je e-bike stapt, draag je namelijk positief bij aan het milieu. Een e-bike stoot een stuk minder CO2 uit dan een auto of ander (groot) gemotoriseerd voertuig en daar wordt moeder natuur hartstikke blij van!
 

Wil jij een elektrische fiets kopen? De keuze is enorm, dus laat je goed adviseren door een specialist. Let op dat de elektrische fiets die jij kiest past bij jouw wensen zodat je er nog jarenlang plezier van kunt hebben.