Het grote Falke sneaker sokken betoog

maandag 16 juli 2018 - 20:07 uur

Mensen in mijn omgeving weten dat ik een groot voorstander ben van sneakersokken. Wat zijn sneaker sokken. Dat zijn sokken, maar net wat korter, ze worden ook wel no show of invisible sokken genoemd, want ze komen niet boven je schoen of sneaker uit. Enkelsokken is ook een gangbare term.

Ik vind dat soort sokken veel beter dan normale sokken en drie duizend keer beter dan kniekousen. Vooral kniekousen vind ik verschrikkelijk. Ik moest ze eens een keer aan op een bruiloft. Nou dat was een verschrikking kan ik je mededelen! Maar sneakersokken zijn dus lekker kort, lekker fris, en qua stijl zeg nou zelf man, ziet er toch veel beter uit. Je wilt er toch niet uitzien als zo een stijlloze Duitse bad toerist met witte sokken boven de schoenen uitkomend dat is ongeveer net zo fout als een Speedo zwembroek. Ga je schamen!

Dus ik was op een dag aan het grasduinen op het internet en ik kwam een winkel tegen waar ze tegen goede prijzen sneaker sokken van de allerhoogste kwaliteit verkopen. Dat is Falke. Dat is een merk sokken. Uit Duitsland. Want daar maken ze dingen van de hoogste kwaliteit. En deze Falke sneaker sokken zijn daar geen uitzondering op:
https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken. Qua uitstraling ook uitermate classy. Gewoon minimalistisch. Maar less is more zoals ze ook wel zeggen. Ik kon ze dus bij hemdvoorhem redelijk goedkoop aanschaffen. Gratis verzending helpt dan ook nog. Er is 100 dagen bedenktijd maar die heb ik nooit nodig gehad. Zou niet weten wat voor soort mensen Falke sokken retourneren, die moeten niet goed bij het hoofd zijn. Maar goed, als je niet zeker bent over je maat, dan is het handig dat je altijd kosteloos zou kunnen retourneren mocht dit nodig zijn voor jou. Ik zou zeggen probeer het eens.