Betoog voor veren oorbellen

maandag 16 juli 2018 - 20:07 uur

Weet je wat ik vind? Dat er veel te weinig mensen in Nederland rondlopen met veren oorbellen. Veren oorbellen zijn wat de naam zegt, het zijn oorbellen met veren. Ze zijn oorspronkelijk uitgevonden door de Indianen. Niet Indiërs als in Curry en Cricket, maar Indianen als in Native Americans. Juist ja die Native Americans een haar prachtige cultuur die we vaak ook tentoongesteld zijn bij country evenementen en dergelijke.

Enfin, dit soort oorbellen zien we nog relatief weinig in het straatbeeld in Nederland. In landen met meer mode bewustzijn denk aan een Spanje aan een Italië, zien we veel vaker in de straten mensen met dit soort oorbellen.

Zijn ze misschien te duur die veren oorbellen hoor ik je denken want die Nederlanders die geven liever geen cent te veel uit aan mode en accessoires. Functionele lui zijn het die Hollanders. Nou dat kan het ook niet zijn want voor minder dan een tientje heb je een heel luxe examplaar binnen bijv. hier:
https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/veer-oorbellen-kopen/. Gratis verzending en eventueel retourneren betekent dat je sowieso zou kunnen proberen. Bevalt het niet dan kan je altijd gratis retourneren.

Wat er verder te prijzen valt aan dit type oorbellen is dat ze bij vrijwel iedere outfit passen. Of het nou casual moet zijn of juist netjes of juist volledig zwart of juist volledig in het wit, het kan altijd die veren oorbellen. Het is ook wel weer eens wat anders dan die standaard gouden of witte oorbellen. Ook op opaal oorbellen ben ik even helemaal uitgekeken. En begin alsjeblieft niet over oorbellen met Zirkonia want ik voel al braak neigingen opkomen. Nee, we moeten veren oorbellen eens echt een kans gaan geven. Misschien dat een aantal grote mode iconen en celebs het goede voorbeeld kunnen geven, dat helpt vaak, nou kom op Justin Bieber, je doet al zo raar, doe nou eens veren oorbellen in.