Tips voor jouw party outfit

maandag 20 november 2017 - 09:11 uur

De feestdagen staan alweer voor de deur en dat geldt ook voor de bijbehorende feestjes. In de winterperiode even lekker met de voetjes van de vloer gaan, wie wilt dat nu niet? Maar dan is het wel zo fijn om zelfverzekerd en comfortabel gekleed te gaan. Wij hebben daarom hieronder vijf handige tips genoteerd voor de perfecte party outfit. En anders kan jij misschien bij deze kleding zoekmachine nog wat leuks vinden!

Zwart is top!


Feestjurken komen in alle soorten en maten, maar ook de kleur is natuurlijk een moeilijke keuze. Het is misschien slim of voor zwart te gaan. Saai? Welnee. Zwarte jurkjes zorgen juist voor een verslankende look en is altijd een veilige oplossing. Daarnaast kan je het jurkje altijd nog leuk aankleden en helemaal jezelf maken.

Elegant en geschikt

Staat het kerstfeestje op het kantoor weer op het programma, maar weet jij niet zo goed wat je aan zal gaan doen? Kies dan toch voor die gedurfde en opvallende pumps of enkellaarsjes. Deze passen namelijk perfect onder een leuk zwart jurkje. Het is opvallend en toch elegant!

Accessoire

Elke party outfit kan geperfectioneerd worden met een leuke accessoire. Kies jij voor een wat drukker silhouet, ga dan voor mooie juwelen of een klein en handig tasje. Besluit je toch wat klassieker gekleed te gaan, dan is een grote ketting of een wat ruimere tas misschien de oplossing.

Show jouw figuur

Heb jij een prachtig figuur, laat deze dan zien! Het is zonde om zoiets moois te verbergen. Een andere tip is misschien figuurcorrigerend ondergoed, dit zal mogelijke 'probleempjes' verhullen en ziet er ook nog eens geweldig uit.

Neem een sjaal mee

Het kan in de wintermaanden behoorlijk frisjes worden, een sjaal is daarvoor een uitermate geschikte oplossing. Maar het staat ook erg leuk bij een avondjurk, het zal jouw outfit beter tot zijn recht laten komen dan bijvoorbeeld een vestje.

Tips voor een party outfit Kleding voor feestjes

Handige tips voor een geweldige party outfit! Bekijk hier hoe jij het beste voor de dag kan komen tijdens een feestje op kantoor of bij familie.