De nieuwe Lemax Caddington Village 2017 collectie!

vrijdag 06 oktober 2017 - 15:10 uur

De Caddington Village collectie van Lemax is het grootste en gezelligste kerstdorp. In dit dorp vind je fraai verlichte huisjes en goedgemutste figuurtjes die jouw huis het echte kerstgevoel bezorgen. In 2017 is deze uitgebreide collectie weer ruimschoots aangevuld met nieuwe beeldjes, zodat je heerlijk door kunt verzamelen. In deze blog vind je de mooiste nieuwe aanwinsten die onmisbaar zijn in jouw kerstdorp!

Lemax kersthuisjes

In Engeland vind je altijd de gezelligste winkeltjes en huisjes. Dat weten we bij Kersthuisje.nu ook. Daarom hebben we weer een heel aantal Lemax kersthuisjes aan onze collectie toegevoegd met een typisch Engelse uitstraling. Wat doen Engelsen het liefst? Thee drinken natuurlijk! Daarom hebben we nu Lemax The Teapot Shoppe voor u in de aanbieding. Dit knusse winkeltje verkoopt de heerlijkste thee en “scones, jams and jellies” voor de hongerige maag. Ook als het donker is, blijft het beeldje licht geven in de duisternis. Voor een lekker Brits biertje bezoek je natuurlijk Lemax Hamilton’s Ale House. Hier wordt tijdens Kerstmis tot diep in de nacht gebrouwen om de beste ale neer te zetten. Ook dit huisje is geheel verlicht. Als laatste kun je je kerstdorp een finishing touch geven door de Lemax English Lane aan te schaffen. Dit ene beeldje omvat eigenlijk drie huisjes: een karakteristieke Engelse pub en twee andere winkeltjes. Natuurlijk kan ook de rode telefooncel niet ontbreken aan dit tafereel.

Bestel snel jouw Lemax kersthuisjes!

Zoek je naar leuke kersthuisjes om jouw kerstdorp te verfraaien? De Caddington Village collectie van Lemax biedt alles wat je nodig hebt. Bekijk snel onze hele collectie!