3 Kleding Diensten van Zalando die de moeite waard zijn

woensdag 12 juli 2017 - 13:07 uur

De meeste mensen kennen Zalando als een van de grootste kleding webshops in Nederland en misschien wel Europa. Ooit begonnen met het verkopen van vrouwen schoenen en nu uitgegroeid tot een volwaardige heren en dames internet kledingwinkel ofwel webshop.

Complete kleding webshop.

Dat je op Zalando urenlang kunt kijken naar de verschillende fashion items van de alleen al duizenden merken die ze in hun assortiment hebben zitten is natuurlijk erg leuk. Zo kun je vanuit je stoel thuis en zelfs op het werk of vanaf je mobiele telefoon of en tablet gemakkelijk nieuwe kleding kopen.

Andere diensten van Zalando.

Wat veel mensen niet weten is dat Zalando niet alleen heel veel vrouwen en heren kleding verkoopt. Zoals Schoenen, Colberts, Jeans, andere soorten broeken. Jassen, ondergoed, en fashion accessoires.
 

Maar dat ze ook nog een aantal andere diensten hebben waar ze net weer even een andere doelgroep mee aanspreken. Om je wat bekender te maken met deze kleding diensten van Zalando gaan we ze hieronder aan je uitleggen.

Zalon - De kledingbox van Zalando.

Dit is de nieuwste dienst van het mega grote bedrijf dat gefinancierd wordt door het Duitse Rocket Internet wat ook achter andere mode dienst ‘Outfittery’ zit en achter de misschien wel bekendste formule de maaltijdboxen van HelloFresh.
 

Zalon is een kledingbox voor zowel mannen als vrouwen. Waarbij je je kunt laten stylen door een personal shopper. Deze stijlexperts van Zalon, gaan na een kennismakingsgesprek aan de slag met jouw wensen voor een nieuwe outfit. Dit wordt ook wel gecureerde of curated shopping genoemd. Deze outfitters gaan aan de slag ens tellen op basis van de gegevens die jij ze geeft een nieuwe outfit voor je samen.
 

Dit is in feite dus jouw persoonlijke ‘online’ shopper. en bespaar je een hoop tijd hiermee. Zo hoef je zelf niet meer de deur uit voor nieuwe mode en kleding.

Zalando-Lounge.

Een andere dienst die Zalando biedt aan haar klanten is Zalando Lounge. Met deze dienst wilt de kleding webshop een andere doelgroep aanspreken. En bied het een platform waar je na het inschrijven en dus voor exclusieve leden tegen zeer aantrekkelijke prijzen de nieuwste kleding kan kopen.
 

Bij Zalando lounge vind je kortingen op a merken kleding die wel kunnen oplopen tot 70% van de normale winkel prijs. Hiermee richt Zalando-lounge zich op de koopjes jagers en de aanbiedingen en korting websites.

The Man Box.

Jawel zelfs aan mannen worden niet vergeten bij de grootste online retailer van kleding. Hoewel het hierboven vermelde Zalon als een kledingbox dienst is die voor zowel mannen als vrouwen geschikt is. Werkt The Man Box net even anders.
 

Bij The Man Box kunnen mannen namelijk een bepaalde stijl kopen. Je krijgt niet zo zeer een onlin personal shopper die je helpt met een outfit. Maar op basis van wat je stijl is kun je op dit speciale gedeelte van de website van Zalando verschillende stijlen in heren kleding kiezen.
 

Er wordt dan op basis van wat je kiest een aantal fashion items getoond die je in het geheel of per stuk kunt bestellen. Hiermee wil Zalando zich richten op mannen. mannen houden niet van moeilijk doen, maar zijn praktisch. Mannen willen voetballen, vissen en sport kijken. Zo bieden ze een snelle maar toch effectieve mogelijkheid voor mannen om nieuwe kleding te kopen, en hier vooral niet te lang mee bezig zijn.