Natural look een stapje verder

woensdag 29 maart 2017 - 11:03 uur

Dit jaar staat er een nieuwe make-up trend in de fashionwereld. De natural look is al heel lang bekend, maar deze keer gaat het nog een stapje verder Mooie (grote) opgemaakte ogen en de nadruk ligt nu vooral op de huid.

Een mooie foundation die je huid egaal maakt en een blush die wat meer contour aan brengt. Naast de foundation kan je ervoor kiezen om je lippen naturel fabulous te maken of juist je ogen meer op te laten vallen.

Met een mooie foundation leg je de nadruk op je huid. Kan jij nou geen perfecte kleur vinden? dan kan je er altijd eentje nemen die een tintje lichter is dan je eigen huidskleur. Je kan de kleur namelijk altijd corrigeren door het gebruik van een blush en bronzer.

Opvallende ogen maken

De trend die nog even door gaat deze herfst is zijn de brede, gevleugelde eyeliners onder of op de ogen. Spelen met je eyeliner en glinster oogschaduw om een variatie op deze look te vinden, die past bij jouw persoonlijkheid.

Volle 3D wenkbrauwen

Dit seizoen gaan we vaker terug in de tijd, dus ook sterk gedefinieerde wenkbrauwen. Geef je eigen vorm meer accent met wenkbrauwpotlood of corrector om je wenkbrauwboog te accentueren. Gebruik een schuin penseel om gebieden waar je weinig haartjes hebt in te vullen, en vervaag je wenkbrauw voor een natuurlijk resultaat.

Je lippen naturel fabulous maken

Als je mooie volle lippen wilt, moet je die ook laten zien. Kies voor warme lipstickkleuren: zoals bruin, beige en naturel.

Ben je ontevreden over je lippen, bedenk dan dat een donkere tint je lippen smaller laat lijken, terwijl een lichte tint (eentje die dicht komt bij je eigen lipkleur en anders een doorzichtige) en een gloss je lippen fabulous maken. Door de opvallende glans van lipgloss zullen jouw lippen gegarandeerd voller lijken! Wil je meer tips over mode? Ga dan naar houseoflou.

Tip: Behalve op je ogen, breng wat glitters aan op je wenkbrauwen. Kijk hier voor de basistips voor het aanbrengen van eyeliner