Fleur je bedrijf eens op met stropdassen

donderdag 23 maart 2017 - 12:03 uur

Alle medewerkers stropdassen in dezelfde kleur of motief, dat valt positief op! Maar uw medewerkers precies dezelfde stropdas met uw eigen bedrijfslogo, dat is pas echt onderscheidend! Wist u al dat stropdassen te verkrijgen zijn in alle mogelijke dessins, tinten, stoffen en dus uw eigen wensen? Bij politieke partijen, professionele voetbalclubs en studentenverenigingen is dit al lang bekend. Leden onderscheiden zichzelf door het dragen van dezelfde stropdassen al dan niet met logo. Voor bedrijven is het bijvoorbeeld bij seminars, workshops, bedrijfspresentaties of beurzen een leuke mogelijkheid en uitgelezen kans om het bedrijf positief te presenteren door het dragen van dezelfde stropdassen met het bedrijfslogo.

Ook als relatiegeschenk doen de stropdassen het goed. Stropdassen zijn leuk om te krijgen en leuk om weg te geven. Maatwerk stropdassen met logo's zie je dan ook meer en meer. Maar ook het dragen van dezelfde stropdassen zonder bedrijfslogo is natuurlijk onderscheidend. Het oogt rustig en is tevens verzorgd. Denk bijvoorbeeld aan koren of harmonieŽn waarbij de heren dezelfde kleur stropdassen dragen en de dames dezelfde kleur sjaals. Zelfs de geschenkverpakking kan worden voorzien van het bedrijfs- of verenigingslogo. Leuk om te bewaren en het bevordert de herkenbaarheid en positieve indruk van het bedrijf.

Wist u dat er ook veiligheidsdassen verkrijgbaar met logo zijn. Veiligheidsstropdassen zijn voorgeknoopte stropdassen met aan de achterkant een haakje waarmee de stropdas direct aan het overhemd wordt bevestigd. Als er aan de stropdas wordt getrokken, dan schiet de stropdas los van het overhemd. Ook deze stropdassen zijn met het gewenste (bedrijfs)logo of afbeelding in elke kleur leverbaar. Deze veiligheidsdassen worden bijvoorbeeld gedragen door beveiligingsbeambten. Maar deze stropdassen zijn natuurlijk ook een erg goede optie als het knopen van stropdassen lastig is. Met reeds voorgeknoopte stropdassen heb je dus altijd een geknoopte stropdas in huis. Handig en tijdbesparend!