Onmisbare kleding voor als het straks eindelijk weer lente is

vrijdag 20 januari 2017 - 10:01 uur

Het is weer bijna lente en dat betekent dat je eindelijk weer het leukste deel van je garderobe mag gaan gebruiken, je lente en zomer kleding! Maar welke kledingstukken mogen daar nu echt niet aan ontbreken?

Topjes & Blouses

De lente staat weer om de hoek en dat betekent voor jouw outfit maar een ding: het is tijd voor romantische zwoele crop tops! De crop top, bustier, of nog beter bekend als ‘HET’ topje kan je eindeloos combineren om leuke outfits samen te stellen. Een topje met dunne bandjes past eigenlijk overal wel bij. Croptops gaan makkelijk mee in je tas of koffer en zijn vaak snel droog, niet zo duur en je ziet er extra mooi bruin uit.

Jurkjes & Rokjes

Er zijn heel erg veel verschillende stijlen zomerjurkjes, maar er is maar één ding echt belangrijk als je er één uitkiest: Ga voor een zomerjurkje waar je echt blij van wordt!. Warme lentedagen en zonnige zomers verdienen namelijk gewoon trendy jurkjes. De lente is het seizoen van tuinfeestjes, eindeloze avonden in parkjes en warme lange avonden. Kortom het seizoen voor een leuk jurkje of rokje. Ook met jurkjes kun je eindeloos varieren, ga jij voor een elegant zomerjurkje of toch een wat losser model? Het belangrijkste is dat het bij je past.

Broekjes & Shorts

Broekjes en shorts hebben soms een beetje een nonchalant imago maar ze kunnen ook super stylish zijn. Modellen met wijde of juist geplooide pijpen kunnen erg mooi zijn. Sommige broekjes fladderen als een soort rokjes om je heen wat er natuurlijk mooi en vrouwelijk uitziet. Combineer leuke shorts met een mooi blousje en je hebt al snel een fantastische zomer outfit.

Jumpsuits & Playsuits

Het grote verschil tussen een jumpsuit en een playsuit is de lengte. Een playsuit heeft korte pijpjes en komt daardoor ergens hoog boven je knie uit. Een jumpsuit daarentegen heeft vaak lange broekspijpen en komt meestal tot over de knie. Een Jump of playsuit is heerlijk op een lekker lui lente dagje, spring uit je bed in je jumpsuit en je bent gelijk klaar. Zo hoef je een dag je geen zorgen te maken over je outfit maar zie je er toch leuk en fashionable uit.

Lente outfits kopen met korting

Al die nieuwe kleding die je wilt hebben als het weer lente is kan aardig duur zijn. Maar het valt allemaal best wel mee als je goed op zoek gaat op internet en kortingscodes gebruikt voor jouw favoriete winkels.
Mijn persoonlijke favoriet? De SuperTrash kortingscode en de Elise Store kortingscode.