De droom van iedere vrouw: een mooie trouwjurk met bijpassende bruidslingerie

vrijdag 14 oktober 2016 - 10:10 uur

Ben je op zoek naar een elegante trouwjurk met pit? Overweeg dan eens om een korte trouwjurk kopen. Een bijpassende bruidslingerie kopen is dan wel een must. Als klein meisje droomde je al vaak van jouw droombruiloft, met een prachtige trouwjurk en overal bloemen. Waarschijnlijk dacht je toen nooit aan het dragen van een korte trouwjurk. Ook met een korte trouwjurk kun je er ontzettend elegant en prachtig uitzien op jouw droombruiloft.

 

Een korte trouwjurk kopen

 

Een trouwjurk hoeft tegenwoordig niet meer lang te zijn. Je ziet steeds meer korte trouwjurken voor vrouwen die niet van een traditionele trouwjurk houden of eenvoudigweg anders willen zijn dan de norm. Een korte trouwjurk is ook perfect voor een bruiloft op het strand. Korte trouwjurken zijn er in verschillende lengtes: onder de knie, kniehoogte en mini. Als de jurk net onder de knie valt, heet dit “tea length”. Deze lengte zorgt voor een klassieke uitstraling en is ook geschikt voor de wat kleinere vrouwen. Een andere lengte die geschikt is voor vrouwen die niet zo groot zijn, is een trouwjurk op kniehoogte die jouw benen langer laat lijken. Tenslotte is er nog de minijurk, die bijzonder geschikt is voor vrouwen met mooi benen. Deze korte trouwjurk geeft jou een bijzonder moderne uitstraling.

 

Bruidslingerie voor bij jouw korte trouwjurk

 

Als je gaat trouwen, wil je je zo comfortabel en mooi mogelijk voelen. Goede bruidslingerie kan je hierbij helpen. Bruidslingerie is niet zomaar lingerie, maar heeft een aantal belangrijke functies. Het vormt de basis, de onderlaag van jouw bruidsjurk. Bruidslingerie zorgt ervoor dat jouw lichaam er mooi straks uitziet en de bruidsjurk mooi aansluit. Zo voorkomt je dat jouw jurk gaat afzakken. Een trouwjurk is erg zwaar en moet daarom goed op zijn plaats gehouden worden. In een korset zijn baleinen ingebouwd ter versteviging. De jurk steunt op de baleinen en zakt daardoor niet af. Ook houdt een korset je borsten mooi recht, zodat je er op je allermooist uitziet op jouw trouwdag. Bij het kiezen van een onderbroek moet je vooral letten op het materiaal. Zorg ervoor dat dit niet aftekent. Tenslotte moet je kiezen tussen kousen of een panty. Een panty is erg praktisch, maar kousen zijn vaak eleganter.