Nuparfum vrouwen

zaterdag 01 oktober 2016 - 08:10 uur


Ook zo gek op parfum? Dan ben je bij NuParfum op de juiste plek! Hier vind je betaalbare parfums van kwaliteit. Iedere vrouw houdt van een lekker luchtje. De meeste vrouwen hebben zelfs meer dan een parfum in huis. NuParfum heeft de lekkerste damesgeuren van dit moment. Van elegant tot verleidelijk of sensueel en van basic tot sportief. Benieuwd naar onze parfums? Neem dan snel eens een kijkje in onze webshop.

 

De parfums die NuParfum aanbiedt zijn van FM. De FM parfums die je bij NuParfum vindt, bevatten een zeer geconcentreerd geurenextract en ze zijn gebotteld in sterke, glazen flesjes. Deze parfums zijn dan ook van een goede kwaliteit en ook nog eens erg voordelig.

 

Vijf collecties

Alle parfums vallen weer onder een van de vijf collecties:

 •         Classic

•          Luxury

•          Pheromone

•          Hot

•          Pure

 

Als je een geurtje uitkiest, let er dan vooral op tot welke collectie het parfum behoort. Dit zegt namelijk heel veel over de geur.

 

Classic

De Classic collectie bestaat uit standaardgeuren. De parfums hebben allemaal een lichte, frisse geur met een bloemige of fruitige ondertoon. Een classic parfum is geschikt voor elk moment. Zo kun je deze opdoen als je naar je werk gaat, maar ook als je een avondje gaat stappen of uit eten gaat. De Classic parfums hebben een fijn prijsje van €16,50.

 

Luxury

Op zoek naar een luxer geurtje? Kies dan voor een FM parfum uit Luxury collectie. Deze stijlvolle parfums vind je bij Nuparfum. Hiermee benadruk je echt jouw stijl en laat je zien dat je voor luxe, stijl en elegantie staat. De parfums zijn verzameld in luxe, prachtige flesjes.

 

Hot

Als je extra lang wilt genieten van je parfum, dan is een geurtje uit de Hot collectie zeer geschikt. Deze krachtige FM parfums zijn nog intenser en blijven minimaal acht uur hangen. Ze zijn gebaseerd op de geurtjes uit de Classic en Luxury collectie.

 

Pheromone

Gek op flirten en verleiden? Kies dan een parfum uit de Pheromone collectie. Aan deze parfums zijn feromonen toegevoegd. Dit zijn stofjes die een stimulerend effect hebben. Een Pheromone parfum is jouw geheime wapen om hem te verleiden!

 

Pure

De bijzondere Pure parfum zijn pure geuren met een hoog parfumconcentraat. De geuren zijn geďnspireerd op verschillende interesses, zoals reizen, kunst en emoties. Met elk parfum vertel je weer een ander verhaal.