Alan Red Ottowa

dinsdag 15 september 2015 - 10:09 uur

Alan Red Ottowa

Alan Red Ottowa is een merk dat enkel t-shirts van hoge kwaliteit produceert. Daarom wordt deze fabrikant vaak ook wel ‘de t-shirtspecialist’ genoemd. De naam van het merk is vernoemd naar de hoofdstad van Canada. De t-shirts van Alan Red Ottowa zijn zowel comfortabel als trendy en mogen echt niet ontbreken in de kledingkast van een man!

Zacht katoen

De t-shirts van Alan Red Ottowa zijn stuk voor stuk gemaakt van zacht katoen dat vriendelijk is voor de huid. Het katoen is ook nog eens voorzien van elastan, waardoor de shirts beschikken over een Slim Fit pasvorm. Het materiaal is heerlijk stretch en sluit daardoor perfect aan op het lichaam. Een groot voordeel van de t-shirts is het feit dat de boorden en kragen zeer stevig zijn. Hierdoor blijft de vorm zelfs na een groot een aantal wasbeurten nog goed behouden.

Design

Bij veel t-shirts van het merk Alan Red Ottowa loopt de hals in een O-vorm, maar er zijn ook een aantal shirts te verkrijgen met een V-hals. In het verleden heeft het label veel bekendheid verworven, doordat de t-shirts geheel werden gebreid. Nu zie je dit breiwerk ook nog steeds terug in de boorden en de halzen van de shirts. Dit geeft de comfortabele shirts van dit label een originele en luxe uitstraling. Je kunt de Alan Red Ottowa shirts goed combineren met een mooi overhemd en als onderkleding dragen, maar je kunt ze ook goed dragen als casual bovenkleding. Voor de prijs hoef je de aankoop van een Alan Red Ottowa t-shirt zeker niet te laten, want de shirts zijn zeer betaalbaar!