Fashionable de herfst door

dinsdag 01 september 2015 - 09:09 uur

Fashionable de herfst door

Tijdens het schrijven van dit artikel komt de regen met bakken uit de lucht. Aankomend weekend wordt 30 graden beloofd alhoewel ik dat nu nog niet kan geloven. Ja jongens, we moeten eraan geloven. Het einde van de zomer komt langzaamaan weer in zicht.  Er is echter een lichtpuntje; we kunnen onze herfstgarderobe weer aanvullen! Denk aan stijlvolle jassen, knitted truien, driedelige kostuums en casual overhemden.

2016 Wordt blauw
Eén van de kleuren die we In het najaar nog steeds veel gaan zien is blauw. Blauw blijft een  overheersende kleur voor pakken, overhemden en jassen. Het fijne aan de kleur blauw is dat het bijna iedereen staat en gemakkelijk is te combineren met andere modieuze kleuren. Daarnaast is het een topcombinatie met jeans dus haal die maar vast uit de kast. Voor een casual nette look combineer je een goede jeans met het juiste paar sneakers en een luxe jas.

De perfect herfstjas voor heren

Eén van de musthaves voor een druiligere herfstdag is natuurlijk een stijlvolle jas. Mannen hechten veel waarde aan een jas; het is van essentieel belang in ieders garderobe. Ook wel logisch natuurlijk; je draagt deze immers iedere dag. Er zijn veel verschillende soorten jassen. Sportieve jassen, leren jassen of klassieke jassen. Jassen van Fortezza hebben een ruime collectie met zowel sportieve als nette jassen. Zij onderscheiden zich door hun elegante pasvorm en materiaalkeuze en ook de afwerking is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Perfect voor mannen die weten hoe ze zich goed moeten kleden.

Elegant met een sportief randje

Met een goede jas alleen kom je de herfst niet door. Ook onder je jas wil men er representatief en fashionable uit zien. Overhemden zijn toch wel de favoriet bij de stijlvolle werkende man anno nu. In combinatie met de juiste broek en schoenen kun je zelf kiezen voor welke stijl je gaat. Ook prints zijn erg belangrijk; een streepje of een ruitje kan heel veel zeggen over de man. Gant heeft een zeer ruime collectie aan overhemden. In de nieuwe collectie zien we vooral veel blauw geruite overhemden terug komen. Voorheen kon zo’n geruit overhemd nogal ‘dandy’ overkomen of werd je gezien als een echte ‘college-boy’. Tegenwoordig past Gant perfect in het plaatje van de fashionable sportieve maar elegante man.

Voor meer herenkleding kun je terecht bij Bos Men Shop. Bos Men Shop heeft een breed assortiment aan heren merkkleding. Op dit moment kun je voordelig shoppen want ze hebben nog eventjes summer sale. Mocht je toevallig dit weekend naar het strand gaan aan het Zeeuwse strand; bezoek dan één van de winkels in Zeeland!