3 kindermode trends voor de zomer 2015

donderdag 16 juli 2015 - 17:07 uur

Het is alweer zomer en dus tijd voor een nieuwe outfit voor je kids! Voor deze zomer hebben wij 3 trends gespot op het gebied van kinder- en babykleding, namelijk absurd pop, kleding met een sportief tintje en denim. Hier lees je meer over in dit blogartikel.

Absurd pop

Absurd pop was een trend die we het vorige seizoen ook al voorbij zagen komen. Kleding die is ontworpen volgens deze trend is bedrukt met hippe pop-art prints en graphics. En uiteraard zijn deze prints uitgevoerd in veel kleurtjes. Deze opvallende kinder- en babykleding is een must have voor deze zomer!

Sportief tintje

Kinder- en babykleding met een sportief tintje zullen we deze zomer ook steeds vaker gaan zien. Deze kleding collecties bestaan uit kledingstukken die zijn gemaakt van een sportieve stof, zoals sweatstof of mesh. Ook is het design van de kleding vaak wat sportiever. Niet alleen de kleding heeft een sportief tintje; je kunt het sportieve element ook in de styling verwerken. Zo kun je je dochtertje beenwarmers laten dragen onder een jurkje of gympen onder een jurkje. Jongens kun je een trui aantrekken boven hun denim short.

Denim

Zowel voor volwassenen als voor kinderen is denim deze zomer een ware trend. Hierbij hoef je niet alleen te denken aan denim broeken, maar ook aan spijkerjasjes en overhemden gemaakt van spijkerstof. Er zijn tegenwoordig zelfs denim rokjes en schoenen te verkrijgen, dus er is zeker keuze genoeg!