Wordt een fashionista met je eigen hippe stijl

donderdag 16 juli 2015 - 17:07 uur

Iedere dag wil je er natuurlijk volgens de laatste modetrends bijlopen, maar hoe creŽer je nu een uitgesproken modelook die helemaal bij jou past? Veel dames willen er uit zien als of ze linea recta van de catwalk afkomen, maar of dit altijd in goede genade lukt is nog maar de vraag. Het enige waar je rekening mee moet houden bij het dragen van trendy dameskleding is dat je bij jezelf blijft. Doe niet ineens of je een supermodel bent! Wil je een fashionista zijn? wellicht helpen onze tips jou!

Combineer met trendy dameskleding

Een fashionista kent geen regels in de mode. In de fashion geldt immers dat wat vandaag een trend is kan morgen alweer oud zijn. het is daarom van groot belang om te blijven combineren met kledingstukken. Mis trendy dameskleding met kledingstukken van jaren geleden.

Opvallen met iets geks

Het kan tegenwoordig niet gek genoeg in de mode. Trek een T-shirt aan met een opvallende print of trek sokken aan met grappige afbeeldingen. Het kan allemaal in de hedendaagse damesmode. Draag stoere, grappige en modieuze items door elkaar. Mix and match is het devies.

Maak je outfit af met accessoires

Om je hippe dames outfit helemaal af te maken style je de outfit natuurlijk met accessoires. Het hoeft helemaal niet duur te zijn, als het maar stylisch is en past bij de outfit die je die dag draagt. Overdrijf een beetje en creŽer een unieke look waarmee je een echte fashionista.

Met je eigen hippe dameskleding kun je vrijwel altijd een fashionista worden. Het devies is doen en durven. Combineer kledingstukken en maak je outfit af met accessoires, dan loop je er altijd hip bij. Blijf wel ten alle tijden jezelf want niets is bijzonderder dan je eigen persoonlijkheid.