5 nageltrends van 2015

donderdag 25 juni 2015 - 09:06 uur

5 nageltrends van 2015

Het jaar 2015 is al even op weg, maar ook dit jaar zijn er weer behoorlijk wat nieuwe trends op het gebied van nagellak. Dat betekent dat de vrouwen weer kunnen genieten van nieuwe kleuren, stijlen en andere leuke mogelijkheden. Benieuwd naar wat de trends voor dit jaar zijn? Lees dan dit artikel en ontdek de nieuwste rages voor de zomer van 2015.

1.       50 tinten grijs

In het voorjaar werd er al flink aandacht aan geschonken en ook op het gebied van nagellak mag deze kleur niet achterblijven: 50 tinten grijs. Dit houdt niet in dat er 50 verschillende soorten kleuren zijn verschenen, maar het is vernoemd naar de welbekende film. Diverse soorten grijs bieden jou de mogelijkheid om op te vallen en indruk te maken op het mannelijke geslacht.

2.       Regenboog

Deze soort bevat diverse felle kleuren waarmee je zeker opvalt. Zeker met het oog op alle festivals die weer in de zomer zullen plaatsvinden, zal je zeker de nodige aandacht trekken met deze excentrieke kleuren. Van felroze tot gifgroen en van babyblauw tot opvallend geel. Het is allemaal mogelijk.

3.       Zachte tinten

Zachte tinten doen het altijd goed bij vrouwen. Je valt weliswaar niet zo op als de regenboogversie, maar deze soort past bij elke outfit. Of je nu zachtroze of wit op de nagels aanbrengt, het blijft een fantastische kleur die ook zeker weer in trek zal zijn deze zomer.

4.       Marsala

Marsala is een relatief nieuwe kleur en zal helemaal tot bloei komen in 2015. Het is een wijnrode kleur die voornamelijk wordt gebruikt op de catwalk. Tegenwoordig hebben de fabrikanten ervoor gekozen om ook de consument er van te genieten.

5.       Poederkleuren

Poederkleuren neigen een beetje naar de zachte tinten, maar het grote verschil is dat er vaak wordt gecombineerd met glans. Hierdoor zal je zeker opvallen als het zonnetje schijnt en weerkaatst in jouw nagel. Zeker op het strand of op vakantie is deze variant zeker aan te raden.