Mooi maar goedkoop, mode met korting

vrijdag 12 juni 2015 - 10:06 uur

Mooi maar goedkoop, mode met korting

Goed gekleed, geeft zelfvertrouwen, dat is algemeen bekend. Het is een gegeven dat wanneer je er goed uitziet, je je ook beter voelt en dat straal je dan ook uit. 

Kwaliteit
Overigens is het belangrijker dat de kleding goed passend is, dan dat het aan de laatste mode voldoet. Stijl en kwaliteit zijn minstens even belangrijk. Dit hoeft niet eens zo duur te zijn. Wanneer je een beetje slim shopt kun je vaak wel mooie en goede kleding met korting kopen. 

Opruiming
De bekendste manier om met korting kleren te kopen is te wachten op de uitverkoop. Gelukkig is de uitverkoop nooit aan het eind van het seizoen maar ergens in het midden of zelfs al aan het begin. Hierdoor heb je nog kans genoeg om je nieuw kleren te dragen. De winkels willen hun oude voorraad wegwerken voor ze met een nieuw seizoen beginnen en een koopjesjager is ze daar erg dankbaar voor.

Kortingscode
Google eens '
kortingscode mode', en je krijgt een hele lijst mogelijkheden. Je hebt de webwinkels voor het uitzoeken. 10% korting, 10 euro korting, geen verzendkosten... 
Legio aanbiedingen en het enige wat je hoeft te doen is de code knippen en plakken op de aangegeven plek. Leuke bijkomstigheid is dat wanneer je op kortingscode googelt je misschien wel winkels tegenkomt waar je nog nooit van gehoord hebt. 
Ken jij Mode Republiek bijvoorbeeld al?

Outlet
Hoeft je outfit niet van dit seizoen te zijn? Kijk dan eens bij outletwinkels. Hier vind je voor een gereduceerde prijs mode wat ietsjes achterloopt. Goede merken van mooie kwaliteit en uiteraard spiksplinternieuw. Het scheelt je echt euro's en je loopt dan wel in merkkleding.

Offline en online
Bekende outletcentra zijn Bataviastad in Lelystad en Designer Outlet in Roermond, maar ook in andere plaatsen zijn in winkelcentra outletwinkels te vinden. 
Shop je liever online? Keuze te over in de outlet-wereld.

Goedkoop tweedehands
Een stapje verder dan outlets zijn de tweedehandswinkels. Wanneer je voor gedragen kleding kiest is het ten zeerste aan te raden om de kledingstukken voor aanschaf goed te controleren. Je wilt toch geen vervelende verrassingen als je thuis komt met je buit?

In tweedehandswinkels kun je geregeld kleren van zeer goede kwaliteit voor een spotprijs kopen. Voor iedereen met een individuele smaak en een eigen stijl kan tweedehandskleding een mooie aanvulling op de garderobe zijn.

Nieuwsbrieven en welkomstbonussen
Wie op de hoogte wil blijven van de aanbiedingen op het gebied van mode, heeft waarschijnlijk geen bezwaar tegen een nieuwsbrief. Bijkomende bonus is dat als je je inschrijft daar vaak een leuke korting op de bestelling tegen over staat. Sommige online-winkels geven een korting als je voor het eerst bij ze besteld. 

Membercards en VIP-koopavonden
Er zijn modewinkels waar je een klantenkaart kan krijgen. Voor (bijna) niks kun je zo'n kaart krijgen en je hebt meteen allerlei voordelen. Deze voordelen verschillen per winkel maar vaak wordt je uitgenodigd voor zogenaamde ViP-koopavonden of speciale aanbiedingen.