Kies voor de stijl van Olymp

maandag 08 juni 2015 - 09:06 uur

Kies voor de stijl van Olymp

 

 Heel langzaam zie je in Nederland steeds meer mannen lopen in stijlvolle overhemden van Olymp of Eterna. Waar komt dit merk zomaar vandaan? Eigenlijk bestaat het merk Olymp al vele jaren, het is namelijk al in 1951 opgericht door de Duitser Eugen Bezner. De katoenen shirts waren al jaren populair aldaar, maar krijgen ook steeds meer bekendheid over de Duitse grenzen.

 

Dat is ook niet raar als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de kwaliteit en stijl van dit merk. Het gaat om een catalogus van overhemden, polos, truien en dassen. Je kunt dus, op de broeken na, al snel in een hele Olymp outfit lopen. Dat is ook precies wat veel voorkomt, als mannen eenmaal een Olymp overhemd hebben aangehad. Het comfort en de kwaliteit doet je meteen wensen dat je het merk eerder had ontdekt.

 

Het assortiment in kleuren en maten is gigantisch. Bovendien heeft de Olymp het voordeel dat de overhemden strijkvrij zijn. Dus na het wassen en drogen kun je de hemden weg hangen in de kast, en zijn ze klaar om aangetrokken te worden. Verder worden de overhemden gekenmerkt door een subtiele stijl en heeft het een tijdloze uitstraling. Je kunt dus jaren voort met een garderobe van dit merk.

 

Behalve veel winkels in de straat vind je Olymp ook terug op de webwinkels zodat je voor de aanschaf van deze heerlijke overhemden niet meer de deur uit hoeft. Ondertussen is Olymp marktleider geworden in de categorie strijkvrije shirts. Om daar te geraken is een hele inspanning maar om aan de top te blijven vergt zelfs nog meer inzet. In de fabriek in Duitsland zijn daar ook meer dan 500 mensen fanatiek mee bezig. Het enthousiasme van deze mensen vind je terug in de finesses en stijl van de overhemden. Het is gemaakt door mensen met passie vr mensen met passie.