Herfstcollectie Shabbies

maandag 11 augustus 2014 - 10:08 uur

Het is nog maar augustus, maar de grote modemerken zijn al flink bezig met hun herfstcollectie, zou ook Shabbies. Zij pakken deze herfst en winter weer groots uit. Maar wat kun je als fashionista nu eigenijk verwachten van de collectie van de collectie van Fred de la Bretoniere. In dit artikel zullen de belangrijkste modetrends van Shabbies worden besproken.

De schoenen van Shabbies staan bekend om hun robuustheid, de warme voering en het comfortabele draaggemak. Deze drie kernwoorden ontbreken ook dit jaar niet in de collectie van dit inmiddels wereldwijde bekende merk. De schoenen en laarzen van Shabbies zijn dit jaar simpel maar hip. Veters en frutsels hoef je bijvoorbeeld niet te verwachten. Qua kleuren zijn de laarzen over het algemeen iets lichter van kleur dan voorgaande jaren. Dit zorgt voor een iets opvallender look. Wat betreft de materialen is de modeontwerper Fred de la Bretoniere niet afgeweken. De laazen bestaan uit hoogwaardig leer en sude.

Wat voor de laarzen geldt, geldt ook voor de Shabbies tassen. Wat wel opvallend is dat er dit jaar veel meer tassen in het assortiment. zijn te vinden dan de voorgaande jaren.

WIl je een preview van de herfstcollectie? Neem dan een kijkje op shabbies-sale.nl. HIer kun je een groot aantal schoenen, tassen en het paradepaardje van Fred de la Bretoniere; de laarzen. Nog een extra reden om de site te bezoeken; zij zijn een van de eersten die de aanbiedingen op de site hebben te staan. Oftewel ook voor grote kortingen ga je naar Shabbies-sale.nl.