Herenschoenen in de zomer van 2014: de trends

woensdag 16 juli 2014 - 12:07 uur

Herenschoenen in de zomer van 2014: de trends

Zoals het bekende gezegde al zegt: Schoenen maken de man. Ook in de huidige zomer zijn er weer een aantal trends die er bovenuit springen. We hebben een aantal herenschoenen geselecteerd!

Sportieve modellen

Sportieve modellen zullen nooit meer uit het straatbeeld verdwijnen. De sportieve schoenen zijn erg onderhevig aan veranderingen, waarin merken als Nike en Adidas het voortouw slepen. Neem bijvoorbeeld de Nike modellen zoals de Roshe Run, die de afgelopen periode zeer populair zijn onder zowel jong als oud. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, kleuren en combinaties waardoor ieder model compleet anders lijkt.

Clarks

Een merk wat zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld is Clarks. Clarks heeft ook een grote populariteit en zijn niet meer weg te denken. Dit komt voornamelijk door het feit dat ze vernieuwend zijn geweest en een model op de markt hebben gebracht waarmee ze zich compleet konden onderscheiden.

Bootschoenen

Een van de modellen die naar verwachting een van de trends van de zomer van 2014 zal worden, is de bootschoen. Grote merken als Ugg zijn al met modellen gekomen, en dit zal naar verwachting alleen maar uitbreiden! Een paar bootschoenen is dus een musthave deze zomer.

Dit zijn uiteraard niet de enige modellen die je zult zien aan de costa. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw outfit te onderstrepen met de juiste schoenen! En... Vergeet niet de slippers! Kies bijvoorbeeld voor een paar Havaiianas, die ook verkrijgbaar zijn in talloze kleuren.