Jurkjes trend op festivals: Boho chique

dinsdag 08 juli 2014 - 16:07 uur

Jurkjes trend op festivals: Boho chique

Op een festival wil je er uiteraard op je best uit zien en wil je jouw mooiste kleding uit de kast halen. Wat is echter de trend op festivals? Modamoda.nl zocht het uit.


Boho chique

Er zijn een aantal modellen, prints en kleuren waarvan gelijk duidelijk is dat dit een héle grote trend gaat worden. Dit is er zo een! Onder de celeb iconen van het moment zijn de jurkjes in de Boho Chique stijl de musthave. De trend komt van eilanden als Ibiza en Mallorca en is de afgelopen jaren sterk in populariteit gegroeid. Boho chique, ook wel bohemien chique, staat voor:
  • Romantiek
  • Individualiteit
  • Vrijheid


Dit zijn niet alleen de kenmerken van de Boho chique-stijl, maar ook de kenmerken van Ibiza, hét eiland om te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur.


Het leuke van de Boho chique jurkjes is het feit dat het eenvoudig gecombineerd met andere Boho chique-fashion accessoires, van slippers tot hoedjes, shawls, leggings, kettingen, schoenen, hakken en vesten. In de boho chique stijl wordt veelvuldig gebruik gemaakt van opvallende & zomerse kleuren en veel kanten stoffen. Je ziet heel veel lange jurken terugkomen, dat Maxi jurken! Daarnaast zie je vaak jurkjes die zijn uitgesneden aan de zijkanten. Hierdoor zijn de benen licht zichtbaar en zorgt net voor een sexy ondertoon.


Wat draag jij op de festivals in 2014?