Bonuspunten scoren met een badjas

dinsdag 10 juni 2014 - 20:06 uur

Kleren maken de man, dat weet iedere man die ook maar een beetje zijn holbewonersperiode heeft verlaten. Veel mannen hebben dat dan ook door en kleden zich overdag goed. Maar waar het bij veel mannen nog wel eens aan ontbreekt is een badjas. Een badjas voor heren doet het altijd goed. Ten eerste is een heren badjas voor jezelf prettig omdat het je in staat stelt om lekker vrij, maar toch netjes rond te lopen. In de tweede plaats zijn heren badjassen prettig om aan te hebben.


in de Ochtend, of in de avond is het meestal net wat frisser in huis en als je dan een is het ook voor heren prettig om een mooie badjas te hebben. In de derde plaats staat het goed verzorgd als mannen een mooie heren badjas aanhebben. Als mannen namelijk een mooie badjes dragen, dan worden ze een heer. Het verschil tussen een man zijn en een heer zijn zit hem bij vrouwen vaak in de details. En een mooie heren badjas is nu net een van die detailobjecten waarmee indruk gemaakt kan worden.


Een badjas voor heren zorgt er dus in de eerste plaats voor dat je lekker na een drukke dag werken, nog even net en verzorgd door het huis kan lopen. Daarnaast zorgt een badjas voor heren ervoor dat je geen kou hoeft te lijden als het ís ochtends of ís avonds wat frisser in huis is. En als laatste zorgt een badjas voor heren ervoor dat je net wat extra indruk op je partner maakt als je er extra aandacht aan de details besteed. En dat doe je met een mooie badjas voor heren.