De voordelen van een siliconen bh

dinsdag 03 juni 2014 - 10:06 uur

Een siliconen bh is een bh die veel lijkt op een plak bh. Hij heeft in ieder geval dezelfde voordelen als een plak bh. De voornaamste voordelen van een plak bh zijn natuurlijk dat een plak bh geen bandjes heeft en dat deze daardoor niet zichtbaar is. Dat is al mooi, maar een siliconen bh heeft nog meer voordelen dan voornoemde bh.

Een siliconen bh is dus onzichtbaar Dat komt omdat je de bh als een stikker over je borst plakt. De siliconen bh is een bh die bestaat uit 2 cups in stikkervorm. Op ieder borst dient een stikker geplakt te worden. Deze “stikkers” op een siliconen bh kunnen gesloten worden door een verbindingsstukje dat op de cups zit. Op het moment dat je de cups van een siliconen bh sluit treed er al een zogenaamd push up effect op. De siliconen bh geeft op de manier waarop de siliconen bh geconstrueerd is dus al een maatje meer. Maar de siliconen bh zorgt er ook voor dat je op een andere manier een wat vollere boezem krijgt. De manier waarop de cups van een siliconen bh aan je borsten blijven plakken wordt bij een siliconen bh gedaan met een net iets dikkere laag siliconen.

Doordat je de bh over je borst heen plakt, sluit een siliconen bh dus naadloos bij je lichaam aan en is dat maatje meer dus onzichtbaar. Een siliconen bh zit verder wel gewoon prettig en je voelt je prima in een siliconen bh