Cupcakes

dinsdag 28 januari 2014 - 15:04 uur

Heerlijk eventjes een dagje vrij, eventjes lekker tijd voor je zelf. En opeens bedenk je dat je wel cupcakes kunt maken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je vanavond of morgen een feestje viert, en een leuke traktatie wilt neerzetten. Eens iets anders dan taart, gewoon een lekkere versierde cupcakes.

Nederland is helemaal in de van cupcakes, je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het ervan maken, al van een Mini Mouse tot Koekiemonster. En nu om de jou te helpen, heeft Dr. Oetker een Youtubekanaal gelanceerd. Op dit kanaal vindt je alles over het versieren van cupcakes, hoe het in z’n werking gaat en handige tips & trucs. Daarom doet het kanaal ook eer aan de naam en is helemaal gewijd aan de creativiteit die je met cupcakes kunt uitoefenen.

Het Youtubekanaal vertelt alle tips en trucs met onder andere marsepeijn, botercréme passeren, glucose en noem maar op. In een paar simpele stappen heb jij zo meteen een prachtig kunstwerk van je cupcake gemaakt, dus waar wacht je nog op?

Creativiteit
Eigenlijk is alles mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het op je cupcake plaatsen. De smaken kunnen ook uiteenlopend zijn, hierbij kun je denken aan vanille met botercrème tot mooie zoete lekkernijen zoals marsenpijn. Online leer je nu de laatste trends van cupcakes maken, zonder er voor hoeven te betalen, dat is toch heerlijk!?

Youtubekanaal
Het Youtubekanaal van Dr. Oetkers is specicaal gemaakt voor mensen die cupcakes willen maken. Op het kanaal vind je allerlei verschillende cupcake how-to-do filmpjes. Uiteraard is het gemaakt door de Nederlandse CupCakeSterren waardoor het voor iedere Nederlander goed te begrijpen is. Hoe meer filmpjes je afgaat en hoe meer je oefent, hoe beter je jezelf gaat ontwikkelen in de loop der tijd. Zo leer je in het beging een mooie toef die je kunt spuiten met een spuitzak, en daarna is het mogelijk om een cupcake boeket of een perfecte paascupcake samen te stellen.

Het kanaal is erg up to date en plaatst elke maand nieuwe cupcakefilmpjes online. Het is zeker een aanrader om een keer een filmpje te kijken als je van plan bent om cupcakes te maken. Het helpt niet alleen je vaardigheden maar ook je inspiratie naar een hoger niveau!


                                                                                                               Princess Themed Cupcake Order