Badmode

zaterdag 28 december 2013 - 14:04 uur

Één bikini is voor geen enkele vrouw genoeg, tenminste voor de meeste van ons niet. Bijna iedereen weet immers wel het verschil tussen strandbikini’s en zwembadbikini’s. Ieder jaar is er op het gebied van badmode weer een nieuwe trend, hierbij kun je een variërende touch aan je eigen badmode geven om je eigen kledingstuk er van te maken. Uiteraard zal de badmode van 2013 ook bij de vrouwen in de smaak vallen, tot hebberig aan toe.

Navy
De Navy trend komt meer door het gezegde ‘In the Navy!’. Het is een terugkerende zeemanstrend. Bij deze bikini’s kun je meer denken aan de gestreepte bikinilijn om een duidelijk beeld te krijgen. Zelf vind ik de kledingstukken erg basic waardoor ze bij iedere vrouw passen.

Frutsels en Franjes
Wie is ze niet tegen gekomen, deze badmode is duizenden keren op Facebook geliked en gedeeld. Wanneer jet niet van deze badmodelijn hebt gehoord, heb je echt onder een steen geleefd en niet op internet gekeken. Echt overal duikt deze stijl van de badmodelijn op, dus het is echt bijna niet te missen. Naast de franjes betreden de frutsels ook de wereld van de zwemkleding. Wanneer je besluit een bikini aan te schaffen met frutsels en/of fransjes staat het het mooiste wanneer je iets tenger bent met een kleine cupmaat.

Badpak
Een badpak wordt door veel mensen afgeschreven, maar tegenwoordig komen er steeds meer mooie ontwerpen op de markt. Vrouwen dragen het vaak niet omdat ze een bikini mooier vinden staan, maar wat maakt het nou uit, wanneer je een maatje meer hebt is het echt verstandiger om een modieus badpak aan te trekken i.p.v. de vetjes te laten showen. Badpakken komen gelukkig steeds meer terug, daarom is hij niet meer weg te denken uit de badmodecollectie. Bij de mode van 2013 kun je bij de badpakmode denken aan schattige prints en langere modellen voor de vrouw.

Printjes
De prints zijn deze zomer zeker niet ontbreekbaar. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een print van. Voorbeelden van prints zijn: strepen, Ajax tekenprints, polkadot en dierenprints. Alles komt weer terug, en zal de vrouw prachtig staan. Denk om de kleurencombinaties, deze horen de matchen met je huidskleur en haarkleur.

                                                                                                                                       Bikini