Schoenentrends

zaterdag 28 december 2013 - 14:04 uur

Tegenwoordig zijn er erg veel schoenentrends op de markt, nooit zijn er zoveel schoenentrends tegelijkertijd op de markt gebracht. Eigenlijk zijn alle vormen en schoenen deze zomer mogelijk, hierdoor mag en kan alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het aan je voeten dragen, van plat, tot hoog tot middelhoog. Maar ook van ballerina’s tot sneakers of van sandalen tot pumps. Tegenwoordig zijn de hoge laarzen ook weer helemaal in.

Sneakers
De sneaker, deze schoen is tegenwoordig niet te missen in je schoenencollectie. Wanneer je nog niet over paar sneakers beschikt, dan is het verstandig ze snel aan te schaffen. In de zomer van 2013 zullen de sneakers en trainers helemaal in zijn. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de sneaker naast een spijkerbroek ook onder een short of rokje te dragen. Deze schoen bied vele soorten mogelijkheden en daarnaast zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daarentegen worden de trainers voornamelijk in het wit gedragen, veel mensen vinden deze schoen niet modieus maar door de stevigheid kunnen ze toch overgaan tot deze schoen. De trainer schoen valt vaak niet direct in de smaak omdat het lijkt dat deze schoenen letterlijk uit de sportschool komen.

                                                                                                                    sneakers
Ballerina’s
Heerlijk, de mensen die graag op platte schoenen lopen komen deze zomer niets te kort. Dit omdat ook de ballerina’s helemaal in trek zijn. Deze schoenen zijn in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar, maar ook met versiersels. Ballerina’s kun je onder al je kledingstukken dragen, zoals onder jurkjes, broeken, rokjes en hotpants. Hierdoor kan de ballerina ook veelzijdig gebruikt worden waardoor ze erg populair zijn onder de vrouwen.

Hakken
En natuurlijk niet te vergeten, de hakken! Deze zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten, vormen en maten verkrijgbaar. Van hoge hak tot lage hak of van felle kleuren tot een egale rustige kleur. Tegenwoordig zijn deze schoenen ook verkrijgbaar in sandalen, leuke patronen en sleehakken. Uiteraard zijn er veel meer soorten hakken, maar niet de vergeten hakken maken de vrouw!