Cocktails

donderdag 29 augustus 2013 - 12:04 uur

Heerlijk op het stand met een cocktailtje of een biertje in je hand is voor ieder mens wel genieten. Maar uiteraard is het ook heerlijk wanneer je op vakantie bent in het buitenland. In veel gevallen is het in de avond happy our, waardoor je twee cocktails voor de prijs van en krijgt.

Het bereiden van een cocktail wordt beschouwd als een zomers ritueel. Hierdoor komen de meeste mensen direct in de stemming van het fleurige drankje. Volgens onderzoek voelt bijna iedere vrouw zich sexy wanneer ze met een cocktail aan een terras zitten. Daarentegen vergroten de meeste cocktails ook de sensualiteit en het plezier. Denk er om, drink niet teveel deze cocktails kunnen hard aankomen!

Smaken
Het jaar 2013 staat ook bekend om zijn onverwachtse smaken, de mens wilt iets nieuws. Dit nieuwe kun je krijgen door een sensuele cocktail met een smaakbeleving voor de mond te creëren. Daarnaast is het tegenwoordig ook aantrekkelijk voor de jongeren om een dranksoort in meerdere smaken op de markt te brengen. Hierbij kun je denken aan de dranksoorten Bacardi, Whisky en Tequila. Door verschillende en onverwachte smaken op de markt te zetten, zullen er ook meer mensen van deze dranksoort gaan houden.

Verschillende cocktails
Elke zomer zijn verschillende soorten cocktails zeer geliefd in de zomer, natuurlijk komen er elk jaar nieuwe cocktails en gewaagdere cocktails bij. Maar sommige cocktails zullen nooit verdwijnen. Overigens wordt de vraag naar kwaliteit ook steeds meer verwacht in 2013. Ook is het hierbij de bedoeling dat de ingrediënten van het drankje worden gepresenteerd, hierbij kun je denken aan sappen, garneringen en aroma’s.

Bekendste cocktails
Naast de verschillende en bekende cocktails zijn er natuurlijk bekende cocktails. Deze cocktails komen elk jaar weer terug en iedereen rond de 25 heeft wel eens een keer zo’n cocktail in zijn handen gehad. Een aantal bekende cocktails zijn:
- Sex on te beach
- Long island Iced tea
- Tequila Sunrise
- Bloody Mary
- Cosmopolitan

                                                                                                                       cocktail