Acrylnagels en gelnagels

zondag 28 juli 2013 - 11:39 uur

Je ziet ze tegenwoordig overal, acryl of gelnagels. Zowel jonge meiden als vrouwen op leeftijd vinden het leuk om hun nagels op te maken met bijvoorbeeld gel of acrylnagels.

Acrylnagels
Het wordt steeds populairder om acrylnagels te laten zetten. Het zijn soort van kunstnagels die bestaan uit een vloeistof en een speciale poeder. Het is mogelijk om deze te laten zetten in een nagelstudio maar het schijnt ook gemakkelijk te zijn om zelf te kunnen doen indien je er een beetje verstand van hebt.

Acrylnagels verwijderen
Op een gegeven moment moeten de acrylnagels er ook weer vanaf. Dit is een belangrijk onderdeel dat met goede verzorging moet worden gedaan. Ook dit kun je thuis zelf doen, hier voor moet je, je echter wel goed inlezen voor dat je er aan begint. Het kan namelijk enorm schadelijk zijn voor de natuurlijke nagels. Uiteraard is het ook mogelijk om het gewoon door een professioneel te doen. Dan ben je er van verzekerd dat het goed gebeurd en met de juiste verzorging.

Versiering
Het leuke aan acrylnagels is dat je ze ziet voorbij komen in allerlei verschillende soorten. Zo worden er hele kunstwerken gemaakt van de nagels met behulp van versieringen. Van bloemetjes, sterretjes en diamantjes. Het is zo gek niet te bedenken of je ziet het tegenwoordig wel voorbij komen. Dit onderdeel is echter een stuk lastiger en tevens is er bepaald materiaal voor nodig. Mocht je dit graag willen dan kun je dus het beste aankloppen bij iemand die er ervaring en verstand van heeft. Zo heb je uit eindelijk het mooiste resultaat nagels.

De kosten voor acrylnagels verschillen. Als je een kennis of vriendin hebt die het doet dan is het natuurlijk helemaal mooi mee genomen. Of wanneer je het zelf kunt. Mocht dit allemaal niet het geval zijn dan zijn er genoeg nagelstudio’s waar je terecht kan.