Lente en Zomerkriebels

woensdag 24 april 2013 - 12:03 uur

Bijna is het weer zo ver, eindelijk de zomer! Het zonnetje komt weer lekker tevoorschijn, de vogeltjes gaan fluiten en de bladeren komen weer aan de bomen. De natuur komt weer in zijn volle bloei en daar worden wij als mens toch vrolijk van!? Natuurlijk zijn dit allemaal voortekenen om de korte kleren weer uit de kast te halen en heerlijk te genieten van de zomer.

Wanneer al deze symptomen van de natuur opkomen, borrelen de modetrends weer in het hoofd op bij de vrouw. Natuurlijk zullen er ook vragen opborrelen van wat zal ik van vorig jaar nog bewaren en wat kan ik weggooien. Echter staat dit keer het weggooien niet in het woordenboek. Dit omdat alle producten gewoon deze zomer hergebruikt kunnen worden, je kunt er eventueel zelf een leuk jasje over aantrekken. Maar we kunnen heerlijk genieten, de zomer komt er namelijk aan en daar wordt de mens over het algemeen erg vrolijk van!

Zomertrends
Ieder mens is al hoopvol bij de eerste spatjes zon. Hierbij komt de lente en zomerkriebels al opborrelen. Wanneer je binnen zit zal je heerlijk in gedachten al in de zon zitten, maar wanneer je naar buiten stap zal je de hardnekkige kou nog voelen. Dit is nog van korte tijd, binnenkort kunnen we weer gewoon met korte mouwen na buiten. Daarnaast zullen de zomerfeesten en dagen strand al in de planning staan, dus waar wachten we eigenlijk nog op!?

Natuurlijk is er elk jaar weer een andere mode. Veel van vorig jaar zal je dit jaar weer terugzien, maar natuurlijk zullen er ook andere artikelen in de mode komen. Elk seizoen moet natuurlijk een nieuw tintje hebben. Uiteraard is er elk jaar weer een goede reden om lekker te winkelen voor de nieuwste collectie. Dit jaar heeft het gelukkig nog niet veel haast, de zomer laat helaas op zich wachten maar we verwachten uiteraard een top zomer dit jaar!

Dit jaar zullen er voornamelijk de abstract kleuren zwart en wit gebruikt worden. Daarnaast worden de bloemen en strepen printen helemaal in dit jaar. Dit zijn voornamelijk looks uit het verre oosten die met een restyling naar de westerse landen zijn gekomen. Deze print worden voornamelijk op broeken, leggingen en T-shirts geprint. Dit jaar is niets te gek, als je het maar combineert! Hierdoor kan alles, felle kleuren en een print gekleurde legging kun je overal wel vinden en daarnaast zit het ook nog lekker.

Door Nederlandse klimaat weten we eigenlijk nog niet waar we aan toe zijn, normaal kon je rond maart/april al lekker met een jack over straat heen lopen. Maar helaas lopen we nu nog met een dikke sjaal en winterjas. Haal de trendy maxirokken, sneakers, luchtige blouses, bikini’s en short alvast naar voren want wij vinden dat wij er klaar voor zijn!