Zomerkleding

woensdag 10 april 2013 - 12:03 uur

WHAAAAA er komt een feestje aan, wat moet ik aantrekken? Dit is een opmerking die dames vaak herkennen wanneer ze binnenkort een feestje hebben en natuurlijk ligt er op dat moment niets leuks in de kledingkast. Naja natuurlijk liggen er wel leuke kledingstukken in de kast, maar die wil je natuurlijk niet aan op dat feestje. Hierom is het weer tijd om te gaan shoppen, wij vrouwen geven ons er eigenlijk aan toe maar waarom ook niet het is toch heerlijk om even een dagje te winkelen? Daarnaast is het een beste slechte eigenschap, maar tegenwoordig is het mogelijk om goedkoop aan kledingstukken te komen.

Je zult het vast wel herkennen, je loopt in de stad en je wordt verleid door allemaal winkels. De paspoppen met de modieuze kleding trekken je als het ware aan, maar eigenlijk ben je van plan om een goedkoop en leuk jurkje te scoren. Vaak is dit ook mogelijk bij de uitverkoop of bij de H&M en Primark. Uiteraard zijn er ook andere winkels waar je naar binnen kan gaan om iets leuks te vinden, er zijn namelijk vaak genoeg acties en kortingen op kledingstukken. Maar ken jezelf, voor je het weet kom je weer met tassen vol thuis en is het weer niet gelukt om voor een kledingstuk de stad in te gaan.

Kleding
                                                                                                                           Bron: Photobucket.com

Tip
Het kan erg handig zijn om via internet te gaan winkelen. Dit kan echter wel op 2 manieren uitpakken. Bij internetshoppen kun je namelijk impuls aankopen aanschaffen. Gelukkig kunnen deze impuls aankopen binnen 14 dagen weer teruggestuurd worden zonder overige kosten. Maar het is ook mogelijk dat je te veel aankopen doet en daarna geen keuze kunt maken welk kledingstuk je aan gaat schaffen. Echter zitten er wel nadelen aan internetshoppen. Zo kun je de kledingstukken niet passen en hebben sommige internetshops een lange levertijd.

Multifunctioneel
Veel kledingstukken kunnen tegenwoordig een multifunctionele werking hebben. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een jurkje die je keer op keer draagt combineren met een leuke riem of met een leuk colbertje. Uiteraard kun je het jurkje ook gewoon dragen of eventueel opleuken met leuke teentjes, knoopjes, ect. Een kledingstuk kan je ook in een heel ander zonlicht dragen wanneer je er een vestje overheen draagt en leuke laarsjes draagt. Met basicjurkjes is dit erg gemakkelijk en kun je je kledinglijn vele kanten op creëren.

Legging
De legging is een modieus kledingstuk geworden voor de vrouw. Het kledingstuk is vele male voordeliger dan een broek. In de meeste gevallen wordt het kledingstuk gedragen onder een lange tui of T-shirt, maar in de zomer is het natuurlijk mogelijk om deze leggingen onder een lang hemdje of leuk jurkje te dragen.

De legging is verkrijgbaar in vele kleuren, strepen, bloemen printen, ect. Maar tegenwoordig heb je ook een broeklegging. Bij deze legging lijkt het net alsof je een skinny-jeans draagt terwijl dat niet zo is. Helaas zitten er dan ook geen broekzakken in en in sommige gevallen wel achterzakken. Een legging/broeklegging kun je al halen voor ongeveer 15 euro, dat is geen geld toch?