Internetshoppen

woensdag 20 maart 2013 - 13:03 uur

Iedere vrouw zal het vast wel herkennen, je staat voor je kledingkast en je hebt niets om aan te trekken. Eigenlijk heb je wel iets om aan te trekken, maar op dat moment zou je het niet willen dragen. Tijd om te winkelen!

Eigenlijk zijn er steden genoeg om een heerlijke dag te spenderen aan winkelen. Maar tegenwoordig zijn er ook internetshops om je kledingcollectie compleet te maken. Hieraan zitten veel voordelen. Je kunt gemakkelijk vinden wat je zoekt en daarnaast geven ze ook pagina’s weer van de laatste trends. Hierdoor wordt het winkelen vele malen makkelijker.

Voordeel
Tegenwoordig bestaan er groter internet webshops zoals Zolando, Miinto, Wehkamp, V&D, H&M, enzovoorts. Uiteraard beginnen de kleinere kledingwinkels ook kleding te verkopen via internet. Hierdoor maken zij hun doelgroep bereik ook groter en zullen de consumenten niet alleen maar op de grotere internet webshops artikelen aanschaffen.

Doordat de webshops makkelijk te gebruiken zijn voor de consument komen consumenten vaker terug bij de website. Er bestaan tegenwoordig zoekopties waardoor je het zoekbereik kleiner kunt maken. Dit is in tegenstelling tot winkelen vele malen anders. Daar zal je echt de rekken door moeten zoeken om het ideale kledingstuk te vinden.

Nadeel
Er zit helaas ook een klein nadeeltje aan internetshoppen. De kleding heeft soms enkele weken levertijd. Tegenwoordig wordt de levertijd vermeld bij de bestelling waardoor je kunt beslissen om via een andere site het kledingstuk of een ander kledingstuk aan te schaffen. Maar bij sommige websites vermelden ze erbij dat wanneer je voor een bepaalde tijd iets besteld hebt, je het de volgende dat in huis hebt. Er staat bijvoorbeeld op de website voor 15.00 besteld, morgen in huis! Dat is toch ideaal!?

Uiteraard willen wij het echte schoppen niet ter schande brengen. Het is natuurlijk heerlijk om een dagje met vriendinnen of met je moeder te gaan winkelen. Heerlijk een dagje genieten, lekker terrasjes pakken en tegelijkertijd winkelen. Niets is lekkerder voor de vrouw!
              
                                                                                                     Ali Clothes Store 
                                                                                                                                                       Bron: flickr.com